€
 €
Quick Search
Type woning:
Omgeving:
Slaapkamers:
Badkamers:
Minimum pris:
Maximum pris:
Referentie nummer:

Over ons

Gesticht in 2006, is Watkins Wilson snel gegroeid tot één van de belangrijkste makelaars van Moraira. Wij bieden onze klanten een rijkdom van kennis over deze speciale streek, een oogst van meer dan 20 jaar ervaring.

Onze filosofie is eenvoudig: wij luisteren, wij zijn eerlijk, wij zijn professioneel. Wij geloven niet aan opdringen aan onze klanten. Ons doel is een eigendom aan onze klanten te verkopen dat zich perfect aanpast aan hun behoeftes.

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein gespecialiseerd en geconcentreerd team dat trots is u een persoonlijke dienst te kunnen aanbieden.

Richard Watkins, directeur voor verkoop en marketing, is een zeer gerespecteerde makelaar die meer dan 20 jaar geleden begon Moraira te bezoeken. Richard was in het begin een makelaar voor Spanje die vanuit Groot-Brittannië werkte, en die veel Britse klanten geholpen heeft een onroerend goed te vinden en naar Spanje te verhuizen. "Wij geloven aan de samenwerking met onze klanten totdat wij het huis waarvan ze dromen gevonden hebben. We houden van wat wij doen en luisteren naar de eisen van onze klanten," zegt Richard. "Vele zijn vrienden geworden, en wij hebben het genoegen te kunnen zeggen dat de zaak jaar na jaar groeit."

Deel van het team is ook Eric Wilson, financieel directeur, en Ana Barmen, kantoormanager. "Wij genieten van het samenwerken en het helpen te vinden wat men zoekt", zegt Eric. "Wij zijn trots op onze grote kennis van Moraira. Onze filosofie is 'behandel anderen net zoals jij verwacht behandeld te worden.'"

Ana's capaciteiten als verkoopster van onroerend goed maken ons team compleet. Zij heeft al verschillende jaren met Richard en Eric gewerkt en spreekt tenminste zes talen. Dit geeft Watkins Wilson een voorsprong over andere makelaars in de stad, onze klanten zijn niet enkel Brits maar komen uit heel Europa of verder.

Jo Edwards werkt al 8 jaar in de wereld van immobiliën in Londen en Moraira. Jo is de verantwoordelijke om Watkins Wilson te promoten in de sociale media en op speciale websites voor immobiliën – en natuurlijk verkoopt zij ook. Ze is al heel lang geleden verliefd geworden op Moraira en heeft haar vakantiewoning in 2009 via Watkins Wilson gekocht. “Mijn droom is werkelijkheid geworden”. Ik was al jaren aan het denken om  een woning te kopen maar ik dacht niet dat dat mogelijk was. Nu help ik andere om hun droom te realizeren: Ik vind het reuze leuk!

Verkopers

De meeste huizen in onze catalogus komen bij ons aan door aanbeveling. De mensen die hun huis in Moraira willen verkopen, kennen ons en vertrouwen ons en sommige klanten komen bij ons terug om tweede of zelfs derde hands te verkopen. Wij geloven dat dat alles over ons zegt!

Wij brengen rapport aan u over alle kijkers, zodat u weet wat de mensen van uw woning vinden en misschien zelfs wat u kunt veranderen om beter te verkopen.

Kopers

Als jij een koophuis zoekt in de zone van Moraira kunt u ons vertrouwen. Wij oefenen geen druk op u uit, wij zijn blij met een informeel gesprek met u en beginnen pas voorstellen te maken als u daarvoor klaar bent.

Talen

Ons team spreekt Engels en vloeiend Spaans. Ana, onze kantoormanager spreekt een aantal talen, onder andere: Engels, Spaans, Duits, Noors, Nederlands en Frans.

moraira
Wij werken samen met Moneycorp, een wisselkoersspecialist die voor u euro's kan kopen tegen de beste prijzen. Als u een goed koopt is het mogelijk dat u alleen geld heeft in uw lokale valuta. Dankzij Moneycorp zult u de beste wisselkoers krijgen. Vraag ons voor nadere details.